ȘTIINȚA DIN SPATELE SISTEMULUI APOGEE ELITE

Cynosure Elite combină două lungimi de undă optime într-un singur sistem: 755 nm Alexandrite și 1064 nm Nd:YAG, ceea ce asigură eficiența și confortul efectuării tratamentelor estetice cu laser pentru pacienți. 

Apogee Elite oferă un sistem de răcire de ultimă generație pentru a reduce și mai mult orice disconfort din timpul procedurii.

Asigură confort și siguranță pentru pacienți

Sistemul este patentat ca tehnologie SmartCool

Protejează pielea și țesuturile în urma acțiunii termice ale sistemului

Termenul de recuperare a pacientului este rapid

Alexandrite laser 

Lungimea de undă clasică de 755 nm

Epilare laser

Eliminarea părului nedorit

Lungimea de undă clasică de 755 nm este indicată pentru epilarea laser, deoarece este caracteristică pentru absorbția melaninei și distrugerea rădăcinii firului de păr. După doar 3 proceduri de epilare laser, în mediu se reduce 80% din totalitatea firelor de păr.

În timpul procedurii de eliminare a părului nedorit, laserul Apogee Elite afectează doar foliculul de păr care se află în faza activă de creștere (faza anagen), astfel pot fi necesare efectuarea mai multor proceduri pentru a elimina firele de păr rămase de la procedura precedentă (faza catagen) și cele ce se află în perioada de repaus (faza telogen). 

Acest sistem este efectiv și în cazul creșterii excesive a părului, mai ales în zonele hormonal dependente, cum ar fi fața, brațe și linia bikini. Iar pacienții ce suferă de pseudofoliculită ce apare în urma utilizării altor metode de epilare, laserul s-a dovedit a fi cel mai efectiv în combaterea acestei probleme.

Procedura decurge confortabil pentru pacient, fără a provoca durere pronunțată și nu lasă cicatrici sau leziuni pe piele în comparație cu alte metode.

Tratarea hiperpigmentației

Această procedură va permite tratarea rapidă și eficientă a pigmentației.

Unul din principalele avantaje ale tehnicii date este inofensivitatea metodei pentru piele și corp.

Din punct de vedere tehnic, fasciculul laser este generat și fixat de o piatră specială - alexandrite.

Tehnologia laserului alexandrite se bazează pe acțiunea termică, în cazul dat asupra pigmentului melanina ce este concentrat în celulele stratului dermic. În urma acestui proces, are loc înălbirea locului tratat și eliminarea petei pigmentare.

Nd:YAG laser

Lungimea de undă 1064 nm

Tratarea leziunilor vasculare

Sub formă de vene „păianjen”, hemangioame situate pe față sau picioare

Leziunile vasculare sunt de fapt vase de sânge dilatate sau întinse care apar pe picioare. Cauza apariției lor exactă este necunoscută, dar sunt factori care contribuie la apariția lor, precum: ereditatea, sedentarismul, creșterea în greutate, modificările hormonale și sarcina.

Lumina laserului Nd:YAG pătrunde adânc în țesut și are loc coagularea acestor leziuni vasculare. Tratamentul necesită efectuarea mai multor proceduri pentru monitorizarea rezultatului.

În prezent, laserul Nd: YAG este considerat a fi la fel de eficient ca scleroterapia pentru tratamentul leziunilor vasculare situate în regiunea picioarelor și este tratamentul de elecție la pacienții care nu răspund la scleroterapie și care au fobie față de metodele invazive.

Contacte

Chișinău, bd. Dacia 24/2, et. 2

Program de lucru: Luni - Duminică 

de la  8:00-20:00

estetexpert@gmail.com