Medicina estetică invazivă

Pentru întinerirea facială, oferim o multitudine de proceduri estetice eficiente, care luptă cu ridurile de orice tip. Efectele tratamentului sunt vizibile imediat, iar pielea va căpăta volum, fermitate și un aspect mai tânăr.

Botulinoterapia

Terapia antirid care include utilizarea ca preparat toxina botulinică de tip A. Previne formarea ridurilor mimice, profunde și superficiale.

Biorevitalizare

O soluție rapidă, naturală și cu avantaje pe termen lung cu utilizarea acidului hialuronic. Oferă regenerarea tenului și hidratare.

Plasmolifting

Tratamentul cu plasmă din sângele propriu este cea mai apreciată terapie de întinerire structurală și regenerare a țesuturilor.

Mezoterapia facială

O metodă de îmbunătățire a tonusului, elasticității pielii și efectiv înlătură primele semne ale îmbătrânirii. 

Augmentarea buzelor

Mărirea și hidratarea buzelor cu acid hialuronic cu efect de contur, diminuarea liniilor fine și a ridurilor din jurul gurii.

Plastica de contur

Cuprinde metode de corectare a ridurilor. Efect pe termen lung de lifting și conturarea a ovalului facial.

Dorești să păstrezi tinerețea și vitalitatea cât mai mult timp? Solicită o programare la specialistul în medicină estetică

Solicită o consultație la telefon și, în cel mai scurt timp, luăm legătura cu tine ♥

Chișinău

"Estet-Expert" - centrul medical pentru femei și bărbați, care oferă servicii calitative datorită acordării atenției individuală fiecărui pacient.

        022 540 000

        0611 65 622